Termékek

Swing Up görgõs irodaszék

Ft

Cikkszám: 551a6a031e40 Kategória:
Leírás

A Swing Up irodaszékek a Sedus harmadik generációs mechanikájával készülnek azzal a kiegészítéssel, hogy itt az ülõlap is követi az oldalirányú elmozdulásokat. Mindez a már nagy múltra visszatekintõ dinamikus* háttámlával kombinálva, olyan kényelemes ülést biztosít mindenféle ülõ munkához, ami a széket az eladási listák elejére helyezte nagyon rövid idõ alatt a vezetõi és középvezetõi forgószék kategóriában.
A Swing Up forgószék család 3 féle háttámlával rendelkezik: membrános, vékony szivacsréteggel kiegészített membrános, és teljesen kárpitozott háttámla. Számos egyéb kiegészítõ és opció választható modellen belül: fém-, vagy mûanyag lábkereszt; fekete-; fejtámla; extra deréktámasz; többféle karfa.

A Swing Up irodaszék bemutatótermünkben kipróbálható.
*A dinamikus háttámla lehetõvé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradõljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyûzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhetõ. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése