Mindannyian érzékeljük, hogy az irodai munka terei végérvényesen átalakultak. Adaptálódni kell: eljött az agilis irodák ideje!

A hatékonyságot nem lehet már szigorú keretek és szűk falak közé szorítani. A home office-ból az irodába visszatérők számára az eddigi irodakialakítás már nem elfogadható. Olyan flexibilis és mindenekelőtt otthonos és funkcionális térkialakításra és berendezésre vágynak, ami nem korlátokat szab, hanem éppen segíti a mindennapokat.

Könnyebben születnek az új gondolatok, ha egy projektmunkánál mind egy nagy bench asztalnál ülhetünk fix helyek nélkül. Természetesebben tudunk kapcsolatot teremteni, ha szabadon mozoghatunk az irodában és ott telepedhetünk meg, ahol szeretnénk. Nem kell a kollégákkal a büfé vagy a kávéautomata köré tömörülni, ha szeretnénk egy szót váltani egymással.

Persze ehhez a szabadsághoz olyan háttér is kell, ami a rend fenntartását megalapozza. Személyi tárolók, intelligens szekrények kellenek. A valóban működő akusztikai térelhatárolások nélkülözhetetlenek, melyek pillanatok alatt tudnak védett és intim tereket teremteni, és fenntartják a munkához szükséges nyugalmat.

Az agilis vagy aktivitás alapú munkavégzéshez szükséges maximálisan rugalmas irodaterek a választás szabadságát adják. Mindehhez multifunkcionális berendezésre van szükség, ahol a munkahelyek rugalmasak, a bútorok vándorolhatnak és többféle szerepet is betölthetnek. A munkaterek és a relaxáció és a csoportos munkavégzés helyei egymásba folynak.

Agilis irodák bútorozásához szeretnénk segítséget nyújtani alábbi válogatásunkkal. Legyenek a terek végre újra élettel teliek!

 

munkahelyek

ülőhelyek

kommunikáció