Officelife - HoHo Bécs -eudoerfler Office Systems Kft.

Amikor a lucfenyő a havasi legelők szénájával találkozik

Amikor a városi környezetben a természet hirtelen összefut a természettel, csak úgy áramlanak a pozitív energiák. A meleg és nyitott atmoszféra inspirálóan hat, és támogatja az alkotókedvet. Az irodák berendezése és finoman megválogatott színárnyalatai tökéletes összhangot képeznek a HoHo Bécs természetes mivoltukban meghagyott lucfenyő-falaival és mennyezeteivel. Az olyan anyagok kombinációja, mint a filc és a havasi legelők természetes szénája, valamint a high-tech-felületek, mint pl. a nanotec, egyrészt kellemes klímát biztosítanak a helyiségnek, másrészt hangsúlyozzák az iroda innovatív jellegét.

A HoHo Bécsben még a munka is más

A Neudoerfler németországi planmöbel leányvállalatának „unit”-bútorcsaládjából származó, koncentrációra és kommunikációra egyaránt alkalmas munkahelyeinek átgondolt kombinációja a legkülönfélébb munkahelyi szituációknak is teret ad. Paravánok védik a munkaasztalokat a nem kívánatos zavaró tényezőktől. A filc elemek és a szekrények akusztikus rátétei elnyelik a zajt. És végül, de nem utolsó sorban a munkaasztalok lágyan lekerekített kontúrjai, a vizuális és hangszigetelő elemek, valamint a szekrény különösen vonzóvá teszik az irodát.

Dolgozz álló helyzetben – maradj mozgásban

A jövőorientált irodák kötelező tartozéka az állítható magasságú asztal, mivel az állva végzett munka egészséges: tehermentesíti a hátat és javítja a szervezet vérellátását. A HoHo Bécsben a munkaasztalok ergonómiai szempontból optimalizált helyzetei az elektronikusan állítható magasságú asztalokkal együtt döntő jelentőségű mozgástöbbletet hoznak a bemutató-irodába. Hiszen aki az íróasztalnál végzett munka közben mozog, és jól érzi magát, az nem csak motiváltabb, hanem jobban is teljesít. És állás közben a légzés és a gondolkodás is egyaránt sokkal szabadabbá válik.