Officelife - Középisokla Neudörfl - Neudoerfler Office Systems Kft.

 

Osztályok, melyek nem csak színesek, hanem sokoldalúak is!

Összesen tíz osztály let újrabútorozva egy és kétszemélyes asztalokkal, és az esetleges átrendezéshez a legnagobb szabadsággal. Az asztalok fogassal és tárolóval is felszereltek, így mindent kényelmesen lehet tárolni és felszabadítani az asztal munkafelületét. Természetesen az asztalok magassága állítható manuálisan, így az elsőtől a 4. osztályig az asztalok a gyerekekkel nőnek. Az osztályok mellett csapatmunkára létrehozott termékek találhatók.

“Egy egyszerű csukómozdulattal a Neudoerfler asztalok magassága 2 cm-rel megemelhető, mely egy jővőközőpontú és időtakarékos megoldás!”

Hatékony hangelnyelő szekrények a nagyobb nyugalom és halkabb szünetek érdekében

A párbeszéd és a közös gondolkodás állandó szükséglet az oktatók részéről. A tanári szoba 25 munkahelynek ad helyet bench asztalokkal. A megfelelő akusztikai tulajdonságok elérése érdekében az asztalok elejére lyukacsos akusztikai paneleket rögzítettek. A tanárok öltözője, tároló helyisége és ülésmegoldásai egyedi tervezés eredményei. Mivel az ülő és álló munka váltakozása a legegészségesebbb a tanárikban és a könyvtárban is választhatók ülő-álló munkahelyek.

A rugalmasan használható bútorok növelik a kreativitást és megkönnyítik az együtt töltött időt

A napközinek egy nagy terület ad otthon, ahol lehet házifeladatot írni, és a kreativitásnak is rengeteg hely van! A kanapék és babzsák fotelek ideálisak a koncentrált tanuláshoz vagy a közös játékhoz.

A folyosó található aulában rugalmasan átalakítható lounge bútorzat ad lehetőséget a kommunikációra. A bútorok ide-oda vihetők igény szerint a szünetekben, így a különböző igényekre más-más konfiguráció hozható létre. Mindemellett minden diáknak van saját szekrénye, ahol biztonságban tarthatja az értékeit és az uzsonnáját.

A könyvtár nem csak a könyvek raktára, hanem az érdeklődők számára kényelmes hely az olvasásra. Mozgatható polcok bárhova áthelyezhetők, ha a gyerekcsapatok vagy tanulócsoportok igénylik.