Officelife - Rókus posta -eudoerfler Office Systems Kft.

 “akusztikai szakértelem és megoldás központú jártasság szériában gyártott egyedi tervezésű bútorokkal”

Thomas Weber, a Schenker Salvi Weber építésze így magyarázza: „Egy olyan egyterű irodakialakítás koncepciója, mint amilyen a Rókus-postáé kiváló akusztikai teljesítményt igényel. A Neudoerfler-rel, mint partnerünkkel tökéletesen ki tudtuk vitelezni az ötleteinket.”

Az Österreichische Post AG (Osztrák Posta) Ausztria vezető postai és logisztikai szolgáltatója. Nemzetközi pozíciója is erős, tizenkét európai országban van leányvállalata. 2017 novemberében csaknem 1100 alkalmazott költözött át Bécs 3. kerületébe az új székházba – a „Rókus-postába”. Örömmel vették birtokba a gyönyörűen megtervezett, sokoldalú és rendkívül funkcionális munkahelyeket a 22000 négyzetméteres irodatérben.

Flexibilis és változatos munkaterületek teremtenek optimális helyszínt a tevékenység alapú munka számára. A pontosan a megrendelők igényei szerint tervezett bútorozási koncepciót a Schenker Salvi Weber and feld72 építészei készítették. A tervet a dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya jellemzi magas minőségű anyagokból kialakítva.

A sokoldalú polcok és szekrény rendszerek az építészekkel együtt lettek kifejlesztve és kiválasztva, majd a Neudoerfler egyedi tervezésű szériában gyártotta le őket. A választott ülőbútorokkal együtt esztétikailag megnyerő elválasztásokat képeznek az egyterű irodahelyiségekben. Hangelnyelő felületük kellemes akusztikájú munkakörnyezetet teremt, és közben minden funkcionális igényt kielégítenek, ami csak egy korszerű tárolási megoldástól elvárható.

A hét szintes irodateret 550 multifunkcionális tárolóegység választja részekre: fogassal vagy növényládával kombinált zárható szekrények, és beépített ülőhellyel rendelkező szekrények. A berendezés 88 elegáns, kiváló minőségű tárgyalóasztalt, és magasságban állítható 4,8 m hosszú munkaasztalokat is magában foglal.