Flux E állítható magasságú munkaasztal - Officelife

Termékek

Neudoerfler_Flux E_elektromos állítható magasságú munkaasztal_ikon newNeudoerfler_Flux E_elektromos állítható magasságú munkaasztal_ikon new

Flux E állítható magasságú munkaasztal

Ft

 

Cikkszám: 3c43eda129e3-1-1-1-1-2 Kategóriák: , , , ,

Beszállás a felemelkedéshez.
A Neudoerfler Flux E-vel egy olyan dolgozóasztalt fejlesztettünk ki, amely a lehető legtöbb embernek kíván segíteni abban, hogy többet mozogjon a munkahelyén. Bevezető termékünkben minden megtalál, ami egy teljes értékű asztalt jellemez, amelynek magassága elektromosan állítható – és mindezt felülmúlhatatlan áron. A mozgalmas munka előnyeit teljes mértékben kiaknázhatja, és olyan változatosan dolgozhat, ahogyan csak szeretne.

Felállni és továbbcsinálni.
A munka akkor a legszórakoztatóbb, ha változatos. Fontos, hogy ne csak a gondolkodásunk maradjon mozgásban, hanem a testünk is. Tudományos tanulmányok igazolják, hogy a testtartás gyakori változtatása jelentősen hozzájárul a stressz leépítéséhez és az energiatartalékok felépítéséhez. Az optimális megoldás az ülés, állás és mozgás kombinációja. Tehermentesíti a gerincet és a lábakat, serkenti a végkeringést és jobb oxigénellátást eredményez. A jobb közérzet, a jobb teljesítmény és a még több jobb ötlet érdekében.

Egyszerűen mozgásban maradni.
A helyes munkahelyi ergonómia szerint például 40 perc ülés, 15 perc állás és 5 perc mozgás ajánlott. A Flux E megkönnyíti a dolgát – változtatja a magasságot néhány percenként.

Pont jó kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A Flux E minden ember számára a tökéletes ülés- és állásmagasságot biztosítja. 60 cm és 127 cm között fokozatosan állítható a magassága. Ha pedig megtalálta az optimális ülés- vagy állásmagasságot, akkor azt mentse el. Egyetlen gombnyomás elegendő és a Flux E automatikusan beáll a korábban beállított pozíciókba.

Nincs kábelsaláta.
A praktikus kábelsínben Ön minden kábelt elhelyezhet és a dolgozóasztal emelése vagy leengedése közben nem kell a kábeleket sem áthelyeznie sem átgondolnia.

Ellenállni nem érdemes.
A beépített ütközés elleni védelem megakadályozza a véletlen ütközést a sarokkal és automatikusan megáll, ha a dolgozóasztal emelés vagy leengedés közben akadályt érzékel az útjában.

Nyugalomban rejlik az erő.
Állítsa át a Flux E magasságát, olyan halk, mint a folyó víz. Talán még egy kicsit halkabb is.
Ráadásul: A Flux E kapható kitűző táblával is.

Nézze meg a Flux E Twin páros állítható magasságú munkaasztalokat és a Flux E Bench munkaasztalokat is!

Termékismertető letöltése (német)

Termékkatalógus letötése (Neudoerfler munkahelyek)

Felületválaszték letöltése

CAD file letöltése