Frigate rakásolható szék - Officelife
frigate_stacking-8frigate_stacking-8

Frigate rakásolható szék

Ft

A Plydesign Frigate székcsalád tagjai magas szintű kényelmet és ergonómiai minőséget nyújtanak. A háromdimenziósan hajlított háttámla ideálisan támasztja a derekat, míg a szék élei kifelé hajlanak, hogy sehol se vágják a használót.

A FRIGATE család egy markáns tervezői állításnak is tekinthető, amely megmutatja, hogy a felelősségteljes gyártás és esztétika kéz a kézben járhat a minőségben tett kompromisszumok nélkül.

A székpalást két részből áll: a háttámlát 3D-furnér technológiával készítik, míg az ülésrészt hagyományos rétegeltlemez eljárással állítják elő. A háttámla, mely minden irányban ívelt, ideális támogatást nyújt a deréknak, annak felső részével és az ülőfelülettel együtt, ahol az élek a testtel ellentétes irányban kihajlanak, hogy ne vágják a hátat és a combot. A régi és az új technológiák ötvözete lehetővé teszi számunkra, hogy ugyanolyan optimális ülési kényelmet kínáljunk, mint más, teljes egészében 3D-furnérral készült székek, miközben sokkal szélesebb közönség számára elérhetővé tudjuk tenni. Az elegáns vonalak ellensúlyozzák a FRIGATE robosztus karakterét, amely az idő múlásának tökéletesen ellenáll.

A FRIGATE széles anyagválasztékkal és lábkombinációkkal az egyéni igényeknek megfelelően testreszabható – szó szerint természetes választás intim terekbe vagy impozáns nagytermekbe a fa hívogató melegségével. A FRIGATE rakásolható székek mellett rendelkezésre áll a mozgathatóságot könnyítő fogantyúval felszerelt kiskocsi, mellyel 20 székből álló rakatot lehet szállítani.

532 × 514 × 789 mm (H × Sz × M)
Ülésmagasság: 440 mm
Ülésszélesség: 413 mm
Ülésmélység: 435 mm

Súly: 6,5 kg

A Frigate család tagja a Frigate falábas szék, és a Frigate forgószék is!

Termékismertető letöltése

Termékkatalógus letöltése