Conventio Wing tárgyalószék - Officelife

Termékek

HAG-Conventino_Wing-targyaloszek-vendegszek-01HAG-Conventino_Wing-targyaloszek-vendegszek-01

Conventio Wing tárgyalószék

Ft

Cikkszám: 97d471a923c5-1 Kategória:

A Flokk HÅG Conventio Wing egy igazán dinamikus szék, amit kimondottan tárgyalásokra és konferenciákra terveztek. A beépített hintamechanika segít a mozgásban és változatos üléspozíciót biztosít. Ez serkenti a vérkeringést, fokozza a koncentrációt és a teljesítményt – végeredményként pedig mindenki számára sikeres lesz a konferencia.

A HÅG Conventio Wing olyan könnyű anyagokból készült, melyek még a kemény bánásmódot is jól elviselik. A székek karbantartása nagyon egyszerű, ezért kiválóan használhatók az iskolákban, egyetemeken, könyvtárakban, kantinokban, kávézókban, tárgyalótermekben, szállodákban és konferencia központokban.

A szárny alakú háttámla attraktív külsőt kölcsönöz a széknek. Ezekből a székekből 10 – 15 darab minden gond nélkül egymásra rakható. A praktikus összekötő szerkezettel a székek egyszerűen sorba állíthatók. A HÅG Conventio Wing ülőlapja és háttámlája hat különböző színben kapható – fekete, fehér, szürke, piros, sárga/zöld és kék/szürke. Stabil, könnyű szék, könnyen összeállítható, és utána könnyen szét is szedhető.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése