M2.1 monitorkar - Officelife

Termékek

Ergonómia_Humanscale_M21 monitorkar_01Ergonómia_Humanscale_M21 monitorkar_01

M2.1 monitorkar

Ft

 

Cikkszám: 0288ec72b572-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategória:

A mai gyors tempójú, agilis minkakörnyezetben nincs idő a kényelmetlenségre. A Humanscale M2.1 monitorkar egy forradalmian új monitorkar család tagja, mely azonnal növeli a kényelmet, javítja az egészséget és hatékonyabbá tész minden munkahelyet. Hagyományos és ülő-álló asztalokkal is egyaránt tökéletesen kompatibilis. Az M8.1 az egymonitoros konfigurációk minden igényének megfelel. Könnyebb képernyők számára készült, így 7 kg-ig teherbíró.
Olyan újdonságokat tartalmaz, mint a Humanscale Weight-Compensating Spring Technology és Smart Stop funkciói, melyek lehetővé teszik a rugalmasságot és a személyre szabást a mai folyamatosan fejlődő munkahelyek számára.
Az M2.1 elősegíti a helyes tartást, több szabad helyet szabadít fel a munkaasztalon, és segít fenntartani a rendezett környezetet. Könnyen és egyszerűen felszerelhető. Rugalmassága piacvezető a Quick Release csatlakozásoknak, melyek azonnal összeállnak és biztonségos, szilárd megtámasztást biztosítanak.
Az M2.1 Living Product Certified, azaz a ma lehető legszigorúbb fenntarthatósági követelményeknek felel meg. Klíma, víz és energia szempontból is pozitív termék. Minden alkalommal, amikor egy ilyen terméket gyártunk, a bolygónk is jól jár.

A Humanscale monitorkarok rengeteg színben, többféle talppal és felfogóval konfigurálhatók! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és tervezze meg saját összeállítását!

Termékismertető letöltése