Roxxane lámpa - Officelife
Roxxane lampaRoxxane lampa

Roxxane lámpa

Ft

Cikkszám: d5012185ad04-1 Kategória:

Nem keressünk kompromisszumokat! A Nimbus Roxxane LED-es lámpatestcsalád egy teljesen új fejlesztés eredménye, melyet szoros együttműködésben valósított meg A Nimbus és a berlini tervező, Rupert Koppel. A majdnem két évig tartó intenzív tervezési és fejlesztési folyamat során a Nimbus a sokéves LED szakértelmét egy professzionális és könnyű és apró világtótestbe sűrítette. A forma és a technológia tökéletes szimbiózisban létezik a Roxxane-ban.
A letisztult megjelenés ellenére közelebbről megfigyelve a Roxxane a igazán kifinomult, csúcstechnológiás terméknek bizonyul, és különleges technikai tulajdonságokkal rendelkezik: Három, tökéletesen összehangolt és finoman kalibrált csukló lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a lámpatestet a kívánt helyzetbe állítsa. A lámpatest fejét 270 ° -kal lehet billenteni, ami azt jelenti, hogy a fény pontosan oda esik, ahova szeretnénk.
A Roxxane asztali, olvasó- és fali lámpatestekhez különféle adapterekhez kaphatók. Fehér, ezüst, fekete és különösen merev, és több élénk színben kapható!