October dohányzóasztal - Officelife

Termékek

Profim_October_varo-lobby_05Profim_October_varo-lobby_05

October dohányzóasztal

Ft

Cikkszám: 9e50cff83e01 Kategória:

A Profim October dohányzóasztal az October ülõbútor család része. Alacsony, lekerekített forma, és dekoratív fa felületek jellemzik. Két méretben és többféle színben kapható.
Az October fotelek és kanapék megkapó kollekció, melyek szállodák, panziók és egyéb közösségi terek stílusát alakítják. Ideális megoldás, amely megfelel mind a modern, mind a hagyományos belsõ tereknek. A kollekció azoknak szól, akik értékelik a kiváló minõségû és páratlan kényelmet. Az October család jellegzetes elemei közé tartozik a gombokkal tûzött ülése és háttámlája, mely a párnázat stílusos díszítõ eleme. A párnák habtöltése úgy lett kifejlesztve, hogy az ülések kényelmesek legyenek akár több órán át is.
A kollekció többféle ülõbútort (foteleket, kétszemélyes-, háromszemélyes-, magas-, vagy alacsony háttámlájú kanapékat), valamint két méretû dohányzóasztalt tartalmaz. Az elemek széles választéka sokféle elrendezési lehetõséget biztosít. A kárpitozásnál számos szövet és bõr közül lehet választani, és lehetõség van arra is, hogy az ülõlap és a háttámla kárpit színe különbözzön ugyanabból az anyagból, így egyedülálló megjelenés hozható létre.

Asztalok és fogasok katalógus letöltése

Hotel/Étterem/Kávézó katalógus letöltése

Termékkatalógus letöltése

CAD file letöltése