Black Dot Net 24 órás munkaszék - Officelife

Termékek

Sedus-Black-Dot-Net-24-oras-forgoszek-1Sedus-Black-Dot-Net-24-oras-forgoszek-1

Black Dot Net 24 órás munkaszék

Ft

Cikkszám: ff3799c4f33d Kategória:

A 24 órás munkahelyek székeivel szemben mindig különleges igények merülnek fel. Ezekbõl a 2 legfontosabb a kényelem, és a tartósság. A Black Dot székek 24 órás kivitelben kérhetõek Crepe és Set szövetekkel, továbbá számos opcióval. 5 év szerkezeti garancia, ami 24 óra/365 nap felhasználásra érvényes.

A Sedus BLACK DOT székek fontos eleme a hátsó „fekete pont”, ami több mint a szék nevét adó technikai elem, mivel hozzájárul az egyedi kényelem eléréséhez a dinamikus* háttámla nagyfokú flexibilitását adva. Ideális feltételeket teremt a motivált és a produktív munkavégzéshez. A teli- és membrán-háttámlás székek között alapvetõ különbség, hogy a membrán háttámla engedi felvenni a hát formáját.

A Black Dot székek bemutatótermünkben kipróbálhatóak.

*A dinamikus háttámla lehetõvé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradõljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyûzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhetõ. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése