Black Dot Net görgõs irodaszék - Officelife

Termékek

Sedus-Black-Dot-Net-gorgos-irodaszek-forgoszek_1Sedus-Black-Dot-Net-gorgos-irodaszek-forgoszek_1

Black Dot Net görgõs irodaszék

Ft

Cikkszám: 36dc67c51dcc Kategóriák: ,

A Sedus úttörõ szerepet játszott a dinamikus* üléskultúra elterjesztésében, melynek hatására számos fájó derék és zsibbadt váll a múlté lett.
A Sedus Black Dot székek fontos eleme a hátsó „fekete pont”, ami több mint a szék nevét adó technikai elem, mivel hozzájárul az egyedi kényelem eléréséhez a háttámla nagyfokú flexibilitását adva. Ideális feltételeket teremt a motivált és a produktív munkavégzéshez. A családban mind megtalálhatóak a teli- és a membrán-háttámlás görgõs irodaszékek, mind a vendég- és tárgyalószékek, ezzel egységes, de egyben változatos irodai design alakítható ki. A teli- és membrán-háttámlás székek között alapvetõ különbség, hogy a teli háttámla aktívabban támasztja meg a hátat.
A Black Dot székek bemutatótermünkben kipróbálhatóak.
*A dinamikus háttámla lehetõvé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradõljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyûzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhetõ. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése