Open Up görgős irodaszék - Officelife
Sedus-Open-Up-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1Sedus-Open-Up-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1

Open Up görgős irodaszék

Ft

Cikkszám: 8fbc184f8237 Kategória:

Egyik rendezvényünkön megkértük építész – belsőépítész vendégeinket, hogy mondjanak a székről egy-két szót, ami elsőre eszükbe jut. A leggyakoribbak ezek voltak: karcsú, könnyed, áttetsző, high-tech. Közelebbről szemügyre véve a minõségi anyaghasználatot és az eldolgozások minőségét emelték ki legtöbben. Beleülve pedig mindenki a fantasztikus kényelmet fogalmazta meg. Ennél többet mi sem írhatunk róla, próbálja ki!
A sedus Open Up irodaszék elsősorban vezetői munkaszék, de mivel dinamikus* háttámlája extra nagy szögben hátradől, a fejtámla tökéletesen beállítható, ezért relaxációra is tökéletes.

A sedus Open Up irodaszék bemutatótermünkben kipróbálható.
*A dinamikus háttámla lehetővé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradőljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyűzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhető. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése