Open Up görgõs irodaszék - Officelife
Sedus-Open-Up-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1Sedus-Open-Up-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1

Open Up görgõs irodaszék

Ft

Cikkszám: 8fbc184f8237 Kategória:

Egyik rendezvényünkön megkértük építész – belsõépítész vendégeinket, hogy mondjanak a székrõl egy-két szót, ami elsõre eszükbe jut. A leggyakoribbak ezek voltak: karcsú, könnyed, áttetszõ, high-tech. Közelebbrõl szemügyre véve a minõségi anyaghasználatot és az eldolgozások minõségét emelték ki legtöbben. Beleülve pedig mindenki a fantasztikus kényelmet fogalmazta meg. Ennél többet mi sem írhatunk róla, próbálja ki!
A Sedus Open Up irodaszék elsõsorban vezetõi munkaszék, de mivel dinamikus* háttámlája extra nagy szögben hátradõl, a fejtámla tökéletesen beállítható, ezért relaxációra is tökéletes.

A Sedus Open Up irodaszék bemutatótermünkben kipróbálható.
*A dinamikus háttámla lehetõvé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradõljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyûzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhetõ. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése