Swing Up görgős irodaszék - Officelife

Termékek

Sedus-SwingUp-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1Sedus-SwingUp-gorgos-vezetoi-irodaszek-forgoszek-1

Swing Up görgős irodaszék

Ft

Cikkszám: 551a6a031e40 Kategória:

A Swing Up irodaszékek a sedus harmadik generációs mechanikájával készülnek azzal a kiegészítéssel, hogy itt az ülőlap is követi az oldalirányú elmozdulásokat. Mindez a már nagy múltra visszatekintő dinamikus* háttámlával kombinálva, olyan kényelemes ülést biztosít mindenféle ülő munkához, ami a széket az eladási listák elejére helyezte nagyon rövid idő alatt a vezetői és középvezetői forgószék kategóriában.
A Swing Up forgószék család 3-féle háttámlával rendelkezik: membrános, vékony szivacsréteggel kiegészített membrános, és teljesen kárpitozott háttámla. Számos egyéb kiegészítő és opció választható modellen belül: fém-, vagy műanyag lábkereszt; fekete-; fejtámla; extra deréktámasz; többféle karfa.

A Swing Up irodaszék bemutatótermünkben kipróbálható.
*A dinamikus háttámla lehetővé teszi, hogy pl. telefonáláskor, nyújtózáskor vagy egy ötlet megalkotásakor hátradőljünk, majd mikor befejeztük, a háttámla rugó segít visszajönni a “billentyűzethez”. Ez azért is jó, mert a mozgás során dolgoznak az izmok, amivel a vérkeringés is javul, így az irodai fáradság hatékonyan leküzdhető. Mit kell tenni vezetés közben, ha elfáradunk? Félreállni és mozogni.

A család többi tagja a Swing Up csillaglábas tárgyalószék, és a Swing Up tárgyalószék is!

Termékismertető letöltése

CAD file letöltése