Space XL akusztikus fülke - Officelife

Termékek

space-xl-sand-s-pro-b-arcit18space-xl-sand-s-pro-b-arcit18

Space XL akusztikus fülke

Ft

Cikkszám: 3c43eda129e3-1-4-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1 Kategória:

A Mute Design Space L és XL békés szobák nyugodt megbeszélések és találkozók számára. Minimalista, multifunkcionális és kényelmes választás, ha szeretne a munkájára koncentrálni vagy egy rövid személyes beszélgetést folytatni. A Space M teljesen személyre szabható: többek között állítható asztalmagasság és fénybeállítási lehetőségek állnak rendelkezésre. Szépséges megjelenése és a elsőosztályú akusztikai tulajdonságai teszi a Space S fülkét a stílus, a szaktudás és a teljesítmény kifinomult ötvözetévé.
Ha inkább tárgyalóként képzelik el a teret, akkor bárszékekkel és magas pulttal is berendezhető. Hatékony szellőzőrendszerének köszönhetően egész nap kényelmesen dolgozhat odabent. A Space L és XL megnyugtató képességét és eleganciáját tovább növeli a külső borításhoz tökéletesen illeszkedő ajtókeret és asztallap felület is.

A Space L akusztikus tárgyaló a nyugodt beszélgetések számára készült. Ideális 3-4 ember számára. Míg a Space XL akusztikus tárgyaló akár 6 fő befogadására is képes room-in-room tárgyaló. A tárgyalók építési ideje igen rövid, és olcsóbb, mint egy hagyományos tárgyalót kiépíteni. Akusztikai tulajdonságaik kitűnőek, nem szűrődik a zaj se ki se be. Illetve szellőzőrendszerük hatékony és halk!

Nézze meg  Space akusztikus fülke család többi tagját:

Termékadatlap letöltése

Termékismertető letöltése

Termékikatalógus letöltése

CAD file letöltése