UNIT back-bone asztal - Officelife

Termékek

UNIT_backbone_asztal_iroasztal_1UNIT_backbone_asztal_iroasztal_1

UNIT back-bone asztal

Ft

 

Cikkszám: 169abc20cb01 Kategória:

A Neudoerfler UNIT backbone asztalok elrendezése az irodai terek kihasználtságát optimalizálja. Az asztal egyik lábát a szekrényhez rögzítjük. A rendszer szabadon álló, így tetszés szerint bõvíthetõ.

Backbone asztal
Az íróasztal két változatban kapható: egyedi munkahelyként a markáns “Y lábazattal, vagy iker-munkahelyként a dupla Y lábazattal szerelve, utóbbi közös vázon lévõ két különálló asztallapból áll. Minden asztallap 13 mm vastag és a jellegzetes 35 mm-es sarok lekerekítéssel rendelkezik. Az asztallap alatt egy körbefutó alumínium profilsín (átmérõje 80 x 28 mm) található.

Anyagok
Az asztallapok a unit egyedi színskálájából választhatóak, az egyéb szín- és anyagigények egyeztetés alapján rendelhetõek. A lábazat színe lehet grafit, színtelen lakkozott vagy fehér porszórásos.

Magasság állítás
Az asztalok magasságállítása 65 – 85 cm között lehetséges a lábazat belsõ oldalán található nagy fekete forgógombbal (átmérõje: 70 mm), de egy csavarhúzóval is könnyedén elvégezhetõ.

Kiegészítõk
A munkalapba a szintbesüllyesztett kábelátvezetésen kívül kérhetõ elektromos csatlakozóval kombinált kábelkivezetés is, amely egy-egy konnektort, RJ45 csatlakozót, USB-csatlakozót tartalmaz.

A kábelcsatorna az asztallap alatt kerül rögzítésre, amibe a kábelek és az elosztók is kényelmesen elférnek.

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler UNIT)

Termékkatalógus letötése (Neudoerfler munkahelyek)

Felületválaszték letöltése

CAD file letöltése