UNIT bench asztal - Officelife
UNIT_bench_asztal_iroasztal_1UNIT_bench_asztal_iroasztal_1

UNIT bench asztal

Ft

 

Cikkszám: f7c90a3a80f8 Kategóriák: ,

A csapatmunka mostantól nagyon egyszerû, a Neudoerfler UNIT Bench asztala megkönnyíti a kommunikációt és az interakciót, rugalmas és minden helyzethez alkalmazkodik, akár ideiglenes, akár teljes értékû munkahelyként is alkalmazható.

A dupla Y lábazaton lévõ asztallap 13 mm vastag és a jellegzetes 35 mm-es sarok lekerekítéssel rendelkezik. Az asztallap alatt egy körbefutó alumínium profilsín (átmérõje 80 x 28 mm) található. Az asztallap 280 cm szélesség felett megosztott, és kiegészítõ középlábazattal ellátott. A dupla lábazat méretei összhangban vannak a kiválasztott asztallap mélységével. Az asztalrendszer hossza kiegészítõ elemek alkalmazásával egyedileg növelhetõ.

Anyagok
Az asztallapok a unit egyedi színskálájából választhatóak, közte a speciális Nanotec felület. Egyéb szín- és anyagigények egyeztetés alapján rendelhetõek. A lábazat színe lehet grafit, színtelen lakkozott vagy fehér porszórásos.

Magasság állítás
Az asztalok magasságállítása 65 – 85 cm között lehetséges a lábazat belsõ oldalán található nagy fekete forgógombbal (átmérõje: 70 mm), de egy csavarhúzóval is könnyedén elvégezhetõ.

Kiegészítõk
A munkalapba a szintbesüllyesztett kábelátvezetésen kívül kérhetõ elektromos csatlakozóval kombinált kábelkivezetés is, amely egy-egy konnektort, RJ45 csatlakozót, USB-csatlakozót tartalmaz.

A kábelcsatorna az asztallap alatt kerül rögzítésre, amibe a kábelek és az elosztók is kényelmesen elférnek.

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler UNIT)

Termékkatalógus letötése (Neudoerfler munkahelyek)

Felületválaszték letöltése

CAD file letöltése (bench asztalok)

CAD file letöltése (bench asztal elemekből)