UNIT szekrények - Officelife
UNIT_szekrenyek_01UNIT_szekrenyek_01

UNIT szekrények

Ft

Cikkszám: 1bda194e2272 Kategória:

A Neudoerfler UNIT szekrényei az egyterű irodák ideális térelválasztói. Állhatnak szabadon a térben (kiegészítõ hátfallal), vagy a klasszikus fal melletti elhelyezésben. A magasságuk 2 vagy 3 iratdosszié magasak, ami körülbelül 75 cm, ill. 112,5 cm-es korpuszmagasságnak felel meg. Különféle szélességben, 1, 2 vagy 3 ajtós kivitelben kaphatók.
A frontok kezdõ- és záró elemei az asztallapoknál is alkalmazott karakteres 35 mm-es lekerekítéssel készülnek. A fedõlapok élei a széleken mindkét oldalon szintén lekerekítettek.
Az ajtók fogantyú és zár nélkül készülnek, és a fronttúlnyúlás segítségével nyithatóak, de igény szerint cilinderzárral is kaphatóak.
Minden szekrény fekete szintezhetõ lábakkal készül.

Anyagok:
A korpuszt kizárólag porcelánfehér vagy grafitszínû laminált felülettel készítjük, a frontok és a hátfalak a unit egyedi színskálájából választhatóak.
Kiegészítõ rátétpolc
Üde színfoltok lehetnek bármely enteriõrben a térbeállított szekrények nyitott rátételemei, amik szintén lakkozott felülettel készülnek, és a talprészük mind a négy oldalon „visszaugrasztott”. 120 cm-es szélesség felett az elem középmerevítõvel van ellátva.

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler UNIT)

Felületválaszték letöltése

CAD file letöltése