UNIT tárgyalóasztal - Officelife

Termékek

Neudoerfler_Unit_Tárgyaló asztalok_ikonNeudoerfler_Unit_Tárgyaló asztalok_ikon

UNIT tárgyalóasztal

Ft

 

Cikkszám: 61d50ddae7c8-1 Kategóriák: ,

A Neudoerfler Unit tárgyalóasztala megkönnyíti a kommunikációt és az interakciót, rugalmas és minden helyzethez alkalmazkodik, de akár ideiglenes, vagy teljes értékű munkahelyként is alkalmazható. A dupla „Y” lábazaton lévő asztallap 13 mm vastag és a jellegzetes 35 mm-es sarok lekerekítéssel rendelkezik. Az asztallap alatt egy körbefutó alumínium profilsín (átmérője 80 x 28 mm) található. Az asztallap 280 cm szélesség felett megosztott, és kiegészítő középlábazattal ellátott. A dupla lábazat méretei összhangban vannak a kiválasztott asztallap mélységével. Az asztalrendszer hossza kiegészítő elemek alkalmazásával egyedileg növelhető.

Az asztallapok a unit egyedi színskálájából választhatóak, közte a speciális Nanotec felület. Egyéb szín- és anyagigények egyeztetés alapján rendelhetőek. A lábazat színe lehet grafit, színtelen lakkozott vagy fehér porszórásos. Az asztalok magasságállítása 65 – 85 cm között lehetséges a lábazat belső oldalán található nagy fekete forgógombbal (átmérője: 70 mm), de egy csavarhúzóval is könnyedén elvégezhető.

A munkalapba a szintbe süllyesztett kábelátvezetésen kívül kérhető elektromos csatlakozóval kombinált kábelkivezetés is, amely egy-egy konnektort, RJ45 csatlakozót, USB-csatlakozót tartalmaz. A kábelcsatorna az asztallap alatt kerül rögzítésre, amibe a kábelek és az elosztók is kényelmesen elférnek.

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler UNIT)

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler tárgyalók)

UNIT felületképzések

CAD file letöltése