UNIT wall asztal körüli paraván - Officelife

Termékek

Neduoerfler UNIT wall_Akusztikai megoldások_01Neduoerfler UNIT wall_Akusztikai megoldások_01

UNIT wall asztal körüli paraván

Ft

Cikkszám: d0d9a4b4848f-1-1-2-1-3-1-2-1-1-1-1-1-1-1-2 Kategória:

Az új munkastílus, új bútorokat igényel

A Neudoerfler UNIT program válasz arra az igényre, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet a kommunikatív és a koncentrációt igénylő munka között.

A KINZO tervezőinek egyértelmű volt a feladat, hogy létrehozzanak egy a nyitott teres irodákra szabott moduláris rendszerű bútorcsaládot. Az alap, egy „megacity” várostérképe volt, ami már a tervezési folyamat elején élénken megjelent.
Stratégiai fontosságú volt továbbá, hogy az ideiglenes koncentrációt igénylő munkákhoz optimális akusztikai „klímát” hozzanak létre, mert a “New Way of Work” terjedése – ami a nagyteres irodákat jelenti – markánsan felszínre hozta ezt az igényt.
A unit program másik stratégiai fontosságú eleme a lekerekített sarok, ami jelentős mértékben hozzájárul a koncepciót meghatározó összképhez. Lágy és egyben lendületet adó, ami minden elrendezési koncepcióban elhelyezhető.

Koncentráció a nagyfokú akusztika révén

Az exluzív elválasztó paravánok különböző hangmagasságokat elnyelő szerkezettel készülnek, amit kombinálhat egy klasszikus unit asztallal, vagy akár egy elektromosan állítható magasságú unit asztallal. A bonyolult rétegfelépítés és a masszív konstrukció miatt, a unit wall ideális szélessávú abszorberként, ami különösen fontos egy nagyteres iroda hangminőségénél. Vizsgáltuk a tulajdonságait hangtechnikai laborban, és elérte az αw = 0,75 értéket.

Termékkatalógus letöltése (Neudoerfler UNIT)

Felületválaszték letöltése