Officelife - Infogroup -eudoerfler Office Systems Kft.

 

Több évtizetdes partnerünk 450 m² új fejlesztésű irodába költözött, így a belső terek teljesen újra lettek álmodva. Nagy örömünkre szolgált, hogy az Infogroup ismét a Neudoerflert választotta új irodája berendezésére. A belsőépítészeti kialakítását a Level Up-ra bízták, akikkel sikerült egy nagyon harmonikus, mégis színekben gazdag, inspiráló, fiatalos irodát létrehozni.  A belsőépítészei koncepció ötvözi az industrial és modern stílust: az iroda színeiben az okker (oliva) és a szürke dominál.

A bútorok kiválasztásánál fontos volt a hosszú távú használhatóság és a magas minőség. A munkahelyek számára Neudoerfler Motion asztalok és konkonténerek kerültek be. A munkahelyek akusztikai és vizuális elkülönítésére szintén Motion alukeretes paravánok szolgáltak. Az irodai tárolást és több helyen a finom térelválasztást Motion nyitott szekrények és tolóajtós szekrények segítették az új irodára jellemző visszafogott világos fa vagy meglepő sárga színben. A  munkaszékek egy szintén sok évtizedes partnerünk, a Sedus gyárából kerültek ki: a méltán népszerű Quarterback irodaszékekre és a Black Dot görgős székekre irodaszesett a választás.

A tárgyalók az iroda kölünösen izgalmas pontjai voltak. A központi nagy tárgyalóba Motion Meet:me tárgyalóasztal került világos fa színben. Az asztalokat a munkaszékekhez passzoló Quarterback és Black Dot tárgyalószékek veszik körül. A kisebb tárgyalóba és a break-out terekbe pedig Op spot csillaglábas tárgyaslószékek kerültek részben kárpitozott kiadásban a már említett sárga vonulattal harmóniában.

Nézze meg projektünket az Év Irodája versenyen: https://azevirodaja.hu/nevezok/1287