Flux M állítható magasságú munkaasztal - Officelife

Termékek

Flux M Sitz-Steh-Arbeitstisch_neudoerfler_ikonFlux M Sitz-Steh-Arbeitstisch_neudoerfler_ikon

Flux M állítható magasságú munkaasztal

Ft

Cikkszám: 3c43eda129e3-1-1-1-1-2-2 Kategóriák: , , ,

A fenntarthatóság korunk egyik legnagyobb problémája. A gazdasági, ergonómiai és ökológiai oldalak szempontjai egyaránt egyre fontosabbá válnak a modern munkahelyeken. Az esztétikai igények pedig mindeközben növekednek. A Neudoerfler FLux M állítható magasságú munkaasztal az ülő-álló munkahelyek környezettudatos változata. Teljesen elektronika mentes, mégis könnyedén és meglepően gyorsan tisztán mechanikus módon állítható magasságú. Nincs motor, nincsenek kábelek, nem kell elektromos csatlakozás, nincs plusz költség. A négy karcsú asztallábat pillanatok alatt meg lehet hosszabbítani és ezzel a munkafelületet átállítani ülőből az álló munkavégzés magasságára.

A munkahelyi koncentráció fenntartásához azonban szükséges a folyamatos mozgás lehetősége, a Flux M asztal pedig éppen ezt a szabadságot adja. Mindezt időtálló anyagokból és kortárs dizájnnal. Elegáns minimalizmusa az időtlen stílust a legmagasabb fokú funkcionalitással ötvözi. A szépség és a mozgékonyság tökéletes szimbiózisa testesül meg ebben az asztalban. Sőt, nem csak egyéni munkaasztalnak kiváló választás, hanem akár 6 fő számára is funkcionálhat ideális álló tárgyalóasztalként.

Nézze meg a Flux E állítható magasságú munkaasztalokat, a Flux E Twin páros állítható magasságú munkaasztalokat és a Flux E Bench munkaasztalokat is!

Termékismertető letöltése (német)

Termékkatalógus letötése (Neudoerfler munkahelyek)

Felületválaszték letöltése