Moduláris és funkcionális kiegészítők - Officelife

Moduláris és funkcionális kiegészítők

Egy univerzum, ami az elméletet a látvánnyal kombinálja. Az APTO termékeket egyszerre jellemzi az időtlen és karakteres dizájn, az organikus formák és a funkcionalitás. A terveket a Hans Thyge & Co. neves dizájner cége készíti szoros együttműködésben a gyártó PJ Production-nel. A kooperáció koncepciója a tudatosan környezetbarát és rugalmas munkakörnyezet életre hívása.

Moduláris és funkcionális
Az összes kollekció lehetővé teszi a későbbi módosítást, változtatást, igazodást a változó körülményekhez, egyéni igényekhez. A kiváló használhatóság a dizájn alapvetése. A moduláris felépítés pedig azt jelenti, hogy ki-ki a meglévő elemekből szabadon válogathatja össze a számára legmegfelelőbb összeállítást. Olyan nyugalmas teret hozhat létre, ahol könnyű koncentrálni, nagyobb a kreativitás és egyszerűen otthon érzi magát.

Környezetbarát és időtálló
Az APTO a hagyományos gyártási módok átalakításán fáradozik. A tervezési folyamat szemlélete alapvető fontosságú a fenntartható gazdaság kialakításában. A választott anyagok például meghatározzák a termék teljes élettartamát.

Változás és alkalmazkodás
Az APTO portugálul azt jelenti, hogy változás és alkalmazkodás. Így a márkanév magában hordozza a tervezési elvek esszenciáját. Emellett az időtállóság és ellenálló képesség szerepel a legfontosabb szempontok között. A termékek multifunkcionálisak, hogy újra és újra használni lehessen őket változó belsőépítészet és környezeti igények esetén is.

Természet a beltérbe
Az irodai munka általában zárt térben zajlik,ám a beltér klímája fontos összetevője a jóllétünknek. Ez a beltéri klíma növények és virágok telepítésével könnyen javítható. Egyszerre dekorálnak és esztétikussá teszik a munkakörnyezetet, és számos egészségügyi előnyük is van: csökkentik a zajszintet és a széndioxid koncentrációt, és növelik a páratartalmat.

Válogasson az APTO termékei közül!