Segítünk karbonsemleges céljai elérésében! - Officelife

Egy oraganikus & prémium valódi sokoldalú gyémánt

Parkour rendszer

A Werner Works Parkour bútorcsalád újraértelmezi a szekrénybelsőt. A sokfelé használatot megengedő dizájn koncepciója egy: épp mint a parkour sportban itt is a mozgássorokat követi a tervezés. Az irodai mozgások létrehozzák saját formájukat. A fix, rugalmatlan tárgyak flexibilisen használható formákká válnak a mozgás által. A méretek meghatározói pedig az emberi arányok. Az irodatér egy mindig organikusan változó interakció általi élmény színtere lesz.


A szekrények használhatók akusztikus fülkeként, munkahelyként, gardróbként, lockerként, pihenőhelyként és a puffokkal kiegészítve összejöveteli pontként, vagy kialakítható teljes tárgyaló is asztallal. Határt csak a fantáziánk szab.

A Parkour blokkok különböző alakjai az irodai tárolás és kommunikáció megkönnyítésére lettek tervezve. Lehetőséget teremtenek a nyugodt munkára, külső zavaró tényezőktől mentes telefonbeszélgetésekre, egy rövid két fős kávészünetre, egy kis egyéni pihenőidőre, vagy egy spontán, kötetlen megbeszélésre.

A Parkour által létrehozott különleges helyek gyorsan az iroda központi elemévé válnak! Hiszen itt minden funkciót megtalálhatunk. A blokkok megjelenéséről sem érdemes megfeledkezni: a gyönyörű kivitelezés, a prémium anyagok, érzékeny színek nyugalmat, eleganciát kölcsönöznek az irodatérnek. Sőt, a panelek hátulja is aktív zónává varázsolható írható vagy tűzhető táblákkal!

>> Kérjen ajánlatot saját Parkour rendszerére! <<