Vasalódeszkán innen és túl – az ideális otthoni iroda - Officelife

Vasalódeszkán innen és túl – az ideális otthoni iroda

A Plydesign magyar tervezésű és gyártású designmárka most az otthoni iroda kialakítását segítendő az ősz kezdetével akciós

Plydesign home office bútorcsomagot kínál!

Az otthoni terek funkciója átértelmeződött a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében szükséges fizikai távolságtartás miatt. Míg eddig a társas tevékenységek több helyszínen valósultak meg, mostanra közvetlen lakókörnyezetünk tölti be a munkahely és az úgynevezett harmadik hely (az otthon (első hely) és munkahely (második hely) mellett olyan nyilvános hely, ahol rendszeres közösségi programokon vehetünk részt úgymint könyvtár, múzeum, mozi stb.) szerepét. Ez az újonnan kialakult helyzet nem kis kihívás elé állítja az embereket. Számos szempontot szükséges figyelembe venni annak érdekében, hogy lelki, szellemi és testi egyensúlyunkat megtartsuk a megváltozott körülmények ellenére is.

Praktikum és hosszú élettartam

Kis alapterület esetén megoldásnak tekinthető a terek dinamikus átalakításának lehetősége. Hétköznapokon a távmunka körülményeinek biztosítása kerül előtérbe, amit késő délután vagy este felválthat a gyerekekkel maratoni legózás a szőnyegen, vagy egy lazító jógázás. Emellett fontos feltétel a tárgy tartósságának a garanciája, ami biztosítja, hogy a folyamatos igénybevétel során is megőrizze eredeti állapotát annak érdekében, hogy akár több generáción át a család közös élményeinek platformjává válhasson.

Amikor egy olyan nagy beruházásról van szó, mely hosszabb távú elköteleződéssel jár (mint például egy home office berendezéséhez szükséges asztal és szék beszerzése), az egyéni felhasználás nézőpontjai mellett a tágabb kontextust is érdemes megvizsgálni. Az elmúlt évek fogyasztási tendenciái megmutatták, hogy a fenntarthatóság érdekekében tett egyik lépés a felhasználók részéről a helyben előállított termékek vásárlása, a vállalatok és cégek oldaláról pedig a régióban fellelhető alapanyagok felhasználása. A nem ártás elvét követve fogyasztási szokásainkat kis odafigyeléssel úgy tudjuk átalakítani, hogy közben szeretett környezetünket kíméljük.

Távmunka bútorszett à la Plydesign

A Plydesign designmárka, az otthoni iroda kialakítását segítendő, home office bútorcsomagot kínál az ősz kezdetével. A csomag a MOTHERSHIP irodai asztalt és a hazai és nemzetközi díjakkal is elismert FLAGSHIP görgős karfás széket tartalmazza, mindkettőt dió kivitelben.

A MOTHERSHIP irodai asztal dönthető asztallappal alkalmazkodik a kortárs életstílushoz – lehetővé teszi, hogy a nyilvános tereket könnyen át lehessen alakítani. Az MOTHERSHIP irodai asztal kétféle méretben kapható – 1400 × 800 mm és 1600 × 800 mm. A FLAGSHIP új nézőpontot képvisel a karfás székek klasszikus műfajába. Az idompréselt rétegeltlemez technológiával kialakított szék palástja finoman öleli körbe a használó derekát, hatékony támasztást biztosítva; a puhán kihajlított szélek nemcsak kecses dinamikával színezik az összképet, hanem megelőzik a fájó bevágást a comb, a lapockák és a karok felületén; a karfa gondos mérés eredményeként teljes körű tartást biztosít a nyugvó pozíciót kereső karoknak. A kartámaszt és ülőlapot magában foglaló alsó rész és a háttámasz organikus egysége adja ki a palástot, melybe a szövetes kárpit elidegeníthetetlen részként olvad bele.

A bútorválasztás bonyolult szempontrendszeréhez szeretne a Plydesign támpontot adni a felhasználóknak transzparens működésével és termékei minőségének garantálásával. Minden bútor rendelkezik a megfelelő stabilitás, biztonság és felületi ellenállás meglétét igazoló tanúsítvánnyal, valamint csak a régióból származó, FSC minősítéssel rendelkező alapanyagokkal dolgoznak a Somló-hegy lábánál található gyártópartnerük üzemében. Bútoraik úgy lettek kialakítva, hogy biztonsággal és könnyen összeszerelhetőek, illetve az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében lapos csomagolásban érkeznek. Nézzen szét a Plydesign termékek között!

Kérjen ajánlatot a Plydesign home office termékcsomagra!