Top 5 szempont irodaszék választáshoz - Officelife

Top 5 szempont irodaszék választáshoz

Belegondolt már, hogy szinte több időt töltünk az irodai székünkön ülve, mint otthon az ágyunkban fekve? Érdemes ezért a széket is olyan gondossággal kiválasztani, mint otthon a matracot!
1. A háttámlának tökéletesen alkalmazkodnia kell a gerinc görbületéhez. Ez azt jelenti, hogy olyan görbülettel kell rendelkeznie, ami megtámasztja a derekat. Esetleg külön deréktámasz állíthatósággal.
2. A háttámlának továbbá elég rugalmasnak kell lennie, mely teret enged a folyamatos mozgásnak. Ideális esetben a rugózás mértékének állíthatónak kell lennie az egyén igényei szerint.
3. A talpaknak kényelmesen a talajon kell pihennie, így a szék magassági állítása alapkövetelmény. Nem hátrány, ha az ülés előre-hátra is csúsztatható.
4. A karfa pozíciója ideális esetben igazítható az asztal magasságához, illetve kellőképp leereszthető, hogy a vállak lazán maradhassanak. Ne felejtkezzünk el a megfelelő garanciáról sem!
5. Egy szék lehet, hogy ma kényelmes, de vajon az lesz 2, 5 vagy akár 10 év múlva is?

Tökéletesen személyre szabható beállításokkal és hosszú távú garanciával rendelkező irodaszékeink közül itt tud válogatni