Venice by Neudoerfler - Officelife

Venice mix & match – az új kedvenc hely!

A Venice rendszer eredeti célja az volt, hogy lebegést, könnyedséget vihessünk az irodákba, mely otthonos, meleg hangulatot teremt. A bútorok így tehát azért kerültek lábakra, mert egyrészt ezáltal a elveszik súlyos megjelenésük, másrészt pedig a padló felszabadul és így jobb akusztika és levegőseb környezet segíti a koncentrált munkát.

A Venice rendszer pontosan egyénre szabható konfigurációk létrehozására képes, hiszen minden tagja kreatív módon kombinálható a többivel. Az által, hogy ülőhely, tárolómegoldások és virágtartók is elhelyezhetők a rendszerben, így még jobban ki tudjuk használni a teret, ami egyrészt megtakarítást jelent, másrészt pedig több szabad helyet. Így az iroda egyszerre lesz rendezett, funkcionálisabb, hangulatosabb és szabadabban átjárható. A kollekciót a legfrissebb technológiák használatával gyártjuk. Minden összeállítás teljesen személyre szabott, a pontosan megálmodott víziónak megfelelően készül.

          

A rendszer a Schenker Salvi Weber építésztrió és a Neudoerfler együttműködésének gyümölcse. A közös munka alapjai már a Rókus posta projektnél le lettek téve, ahol a vevői pozitív visszajelzés egyértelművé tette, hogy ezt a kooperációt folytatni kell egy sorozatgyártott bútorrendszer kifejlesztésével.

A kollekciót összetéveszthetetlen dizájn nyelvezet jellemzi, mely az irodák feltűnően elegáns és egyszerűen szép elemévé teszi a rendszer elemeit. Akár visszafogott monokróm vagy fa kivitelben, mégis minden helyiséghez valami pluszt adnak. A portfólió “SSW Edition” tagjai félköríves fogantyúkkal és két színben pompázó lábakkal a merészebb dizájnt kedvelők számára csábítók.

Álmodja meg új irodáját a Venice segítségével!