Shared office - működőképesen, otthonosan - Officelife

Shared office – működőképesen, otthonosan

Az irodai munka menetének megváltozásával a szigorú irodai munkaidő sok helyen már teljesen a múlté. Otthoni munkavégzés, terepmunka, partnereknél vagy kihelyezett helyszíneken való munkavégzés sok cégnél mindig is, de manapság talán egyre több vállalat életében mindennapi jelenség. Az irodatervezési trendek is igyekeznek ezt figyelembe venni a flexibilis téralakítással, hogy ne maradjanak kihasználatlanul drága, de fölösleges terek. Viszont az otthonosság és a személyre szabott kényelem néha megsínyli az ilyen kialakítást. Alábbi termékeinket egy flexibilisen állítható, barátságos és rendezett “shared office” jegyében válogattuk össze:

A Flux E asztal az egyik legújabb (és legattraktívabb árképzésű!) mechanikusan állítható asztalunk, mely lehetővé teszi, hogy mindig az éppen ott dolgozó paramétereihez állítsuk az asztalt egy mozdulattal.

Ha asztala nincs is mindenkinek, de egy saját tárolója akkor is hasznos lehet! A MyMotion görgős konténert szövetborítású párnázattal is rendelhető! Így amellett, hogy egy kedves bútordarab még puffként is üzemel, ha csak egy pár percre kell helyet foglalni.

Ha nagyobb a hely és a rend iránti igény, akkor jó megoldás lehet a Motion Caddy, mely már inkább egy személyi szekrény, de görgői révén mobilisan áthelyezhető.