Segítünk karbonsemleges céljai elérésében! - Officelife

Térrendezés pillanatok alatt!

Előző cikkünkben már áttekintettük aa térelválasztás komolyabb opcióit. Most pedig a legkönnyebb, legagilisebb megoldásokat szeretnénk felsorakoztatni, azokra az esetekre, amikor tényleg rögtön kell egy külön tér, ami eddig nem is létezett.

Szoba volt – nincs !

Ha csak ideiglenes vagy nem teljesen leválasztott térre, térrészre van szükség, akkor már cska a kreativitásunk szabhat határt a hihetetlenül változatos és szemet gyönyörködtető álló paravánrendszerek összeállításának. Sok ezek közül olyan könnyen mozgatható, hogy pár perc alatt ki lehet belőlük egy új „helyiséget” alakítani. És a megbeszélés végeztével ugyanilyen viharos gyorsasággal el is tüntethetjük ideiglenes szállásunkat.

Az álló térelválasztók között találunk valóban akusztikailag lehatároló megoldásokat is, ám ha csak egy vékony vizuális határra van szükségünk, akkor az álló paravánoknál még légiesebb hatást érhetünk ez a függönyszerű függesztett paravánrendszerekkel. Ezek áttetsző, degyértelmű határokat, vagy mesébe illő eleganciát és varázslatot vihetnek az irodatérbe.

Elválaszt, de nem elzár

Ha nem szobaszerű terület lehatárolása a cél, hanem a különböző zónak határának kijelölsée, akkor gondolkodhatunk bútoros megoldásokban is! Ezzel két legyet ütünk egy csapásra, hiszena tárolás és rendszerezés esztétikus megoldása melett tagolni tudjuk a teret. A nyitott polcrendszerektől kezde egészen a minden (pl. képernyők, írható táblák) fogadására képes tárolókon át a pihenőhelyeket magukba integráló rendszerekig rengeteg fantasztikus megoldás közül választhatunk!

Jöjjünk össze egy szóra!

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a az ülőbútorok tervezői is kifejlesztettek megoldásokat a nyugalmas beszélgetésekhez szükséges térre. A magas háttámlás kanapék épp erre születtek! Az elemes ülőbútor rendszerek moduljainak organikus sorolásával pedig izgalmas térelhatárolást álmodhatunk meg a nyitott irodaterekbe!